تولید محتواساده سازیمقالات

هر چه ساده تر، خوش هضم تر

احتمالا شما هم به این نتیجه رسیدید که تبلیغات یک محصول هر چه ساده تر باشه، حواس مخاطب رو بیشتر جلب می کنه.

منظور از سادگی چیه؟

وقتی لفظ (ساده) گفته میشه، معانی زیادی به ذهن میرسه، ولی ما منظورمون از سادگی اینه که بدور از هرگونه اضافات و حواشی باشه و بیننده بی درنگ به اصل مطلب راهنمایی برسه.

پس غیر ساده یعنی…

غیرساده یعنی هر چیز اضافی که مانع از رساندن لُب کلام و اصل مطلب به بیننده بشه. مثلا در تبلیغات یک محصول غالبا اگر از یک رنگ در پس زمینه استفاده بشه بیننده اون تبلیغات زودتر به اسم محصول و اطلاعات تکمیلیش میرسه تا زمانی که از یک پس زمینه هفت رنگ بخواهیم استفاده کنیم.

سادگی در تولید محتوا

در تولید محتوا هم اگر این سادگی رعایت شود، خوانندگان و شنوندگان و بییندگان محتوایتان روز به روز بیشتر می شود، شما خودتان باشید بیشتر کتاب های جلال آل احمد را می پسندید یا کتاب های محمود دولت آبادی؟ درست است که هر کدام سبک خاص خودشان را دارند و البته هر دو نیز قلمشان بسیار روان است ولی…

تفاوت جلال آل احمد و محمود دولت آبادی

محمود دولت آبادی داستان را به اصطلاح کش می دهد ولی جلال آل احمد خواننده را مستقیما به اصل مطلب راهنمایی می کند. محمود دولت آبادی به زبان خیلی ادبی می نویسد ولی جلال آل احمد به زبان عامیانه.
برای اینکه تفاوت این دو سبک را لمس کنید کتاب (کلیدر) محمود دولت آبادی را با کتاب (مدیر مدرسه)ی جلال آل احمد مقایسه کنید.

این مقاله را بخوان:  انواع تولیدمحتوا

چرا سادگی

دلیل ساده نویسی را احتمالا تا اینجا متوجه شدید، ساده می نویسیم تا هضم مطلب برای مخاطب راحت و راحت تر شود و کاری می کنیم که مخاطب بدون تفکر اضافی، بدون درگیری ذهنی و بدون درنگ به اصل مطلب برسند. مگر اینکه مدل کار اینگونه باشد که نیاز به کنایه و تصریح نکردن به اصل مطلب است، مثل: شعر، رمان، کاریکاتور و…

ساده نویسی آسان است؟

ساده نویسی برخلاف اسمش اصلا آسان نیست، این کار نیاز به مهارت و تجربه دارد. مثلا اگر شما به تازگی شروع به نویسندگی کرده باشید، به احتمال زیاد پیاده کردن هر آنچه در ذهن شماست بر روی کاغذ، بسیار سخت خواهد بود، و از طرفی کسی که مطالب یک نویسنده آماتور و تازه کار را مطالعه می کند بسیار سخت متوجه مطلب می شود. پس ساده نویسی در هر زمینه ای نیاز به تجربه در آن را دارد، چون کسی که چیزی را نفهمیده، چگونه می خواهد آن را به دیگری بفهماند؟

از همینجا شما رو به مطالعه کتاب ساده سازی به زبان ساده دعوت می کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا