تولید محتوامقالات

راه میانبر برای معروفیت و پیشرفت سریع

آیا تا به حال دلتون خواسته در کاری با زحمت خیلی کمی، و از یه میانبر به معروفیت و پیشرفت سریع برسید؟ راحت ترین کاری که به ذهن میرسه انجام کارهایی مثل مخالفت با اصول و قواعد یک فن یا علم می تونه باشه، یا دزدی پول یا ایده و خیلی کارهای غیراخلاقی دیگه اما خواننده های این مقاله آدم هایی فرهیخته و ملتزم به اخلاقیات هستند و اگر به دنبال این کارهای خلاف بودند، می رفتند دنبال کار خودشون و وقتشون رو برای آموزش صرف نمی کردند.

مهندس پله

 

پله

به نظرتون یک مهندس ساخت پله چقدر زمان نیاز داره تا معروف بشه؟ چقدر باید کار کنه تا به معروفیت برسه؟ اگر هم معروف شد، چه کسانی می شناسندش؟

شخصی رو تصور کنید که کل عمرش تخصصش ساخت پله برای خونه و ساختمون ها باشه به نظرتون این شخص چقدر مشهور میشه؟ بین بساز بفروش ها، بین کارگرها؟ بین مهندسا؟ اصلا در آخر بگیم بین اهالی یک شهر؟ بعدش چی؟

آخرش میمیره و با مرگش احتمالا خیلیا فراموشش می کنن.

مخترع پله برقی

پله برقی میانبر پله

ولی اگه به مخترع پله برقی (جس وبلیورنو) کمی توجه کنیم به حقایق جالبی خواهیم رسید، این شخص برای اختراع پله برقی، شاید بیشتر از یکی دو سال وقت نگذاشته باشه ولی اگر به نتیجه نگاه کنیم، هم شاهد معروفیتش خواهیم بود و هم پیشرفت سریعش را می بینیم که در عرض کوتاهترین زمان شکل گرفت.

دلیل این معروفیت و پیشرفت یک راه میانبر و یک مساله اساسیست، مساله ای که اگه اونو در هر زمینه ای  به کاربگیریم می تونیم شاهد پیشرفت های تصاعدی خودمون باشیم و اون مساله چیزی نیست جز:خلاقیت

این مقاله را بخوان:  چگونه معروف شویم ؟ (راهکارهایی برای اینکه رایگان دیده شویم)

خلاقیت چیست؟

خلاقیت

برای خلاقیت تعریف های زیادی آمده که نمی خواهیم شما را درگیر اصطلاحات کنیم.

خلاقیت عبارت است از نوآوری و درست کردن چیزی که تا کنون بدین شکل وجود نداشته است.

و هر چه از اختراعات و علوم تجربی و فنون و…. که امروزه به چشم می بینیم محصولی از خلاقیت است.

به عنوان مثال: همین کسی که پله رو اختراع کرد، او هم می توانست کل عمرش یک کار روتین و تکراری انجام دهد (ساخت پله) اما با خلاقیتی که به کار برد، ره صد ساله را در مدت کوتاهی طی کرد.

برای رسیدن به این خلاقیت یک راه وجود دارد: تفکر باز (تفکر خارج از جعبه، تفکر خارج از چارچوب)

تفکر باز (خارج از جعبه، خارج از چارچوب) چیست؟

تفکر باز یعنی فکرکردن به مسائل غیر معمول.

بگذارید تفکر باز را در همین مثال مخترع پله برقی تطبیق دهم،

مخترع پله برقی را پیش از این اختراعش در نظر بگیرید؛ هدف او راحتی در بالا و پایین رفتن از پله بوده است، او می توانست در این راستا افکار مختلفی داشته باشه: خیلی تخصصی و دقیق روی مقدار ارتفاع هر پله تحقیق کند، انواع سنگ برای پله را تست کند، به تعداد پله ها فکر کند و هزاران فکر دیگر؛ اما با یک تفکر باز از هر متخصصی موفق تر شد.

او با یک تفکر باز این مساله را حل کرد؛ این شخص با خودش گفت: چرا پله ثابت باشد و ما از آن بالا برویم؟ چرا ما ثابت نباشیم و پله خودش بالا برود؟

و اینگونه بود که پله برقی را اختراع کرد.

این مقاله را بخوان:  بزرگترین مشکل تولید محتوا (کمال گرایی) و برطرف کردن این مشکل

به این نوع تفکر، تفکر باز می گویند که امروزه رفاه و راحتیمان مدیون و مرهون این تفکر باز است.

خلاقیت در تولید محتوا

ما نیز در تولید محتوا می توانیم مسیر طول و دراز را بگذرانیم تا به یک تولیدمحتوا کننده ی عالی تبدلیل شویم و سرانجام به یک معروفیت حداقلی برسیم.

همچنین می توانیم، در محتواهایی که تولید می نماییم خلاقیت به کار برده و به وسیله ی این میانبر ، کاری کنیم که کسی تا به حالا انجام نداده است؛ و حالا زمان آن فرا می رسد که منتظر معروفیت باشیم.

در نتیجه

برای بالا رفتن از پله های ترقی لازم نیست شما بالا بروید، کاری کنید پله شما را بالا ببرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا